باتری ماشین زانتیا

4.8
(2162)

اگر باتری ماشین زانتیا شما دچار مشکل شده و قصد خرید باتری جدیدی دارید، راهنمایی‌های ما در این مقاله برای انتخاب باتری مناسب ماشین مورد نظرتان کمکتان می‌کند.

برای خرید یک باطری ماشین ابتدا باید بدانید چند آمپر باتری برای خودروی شما مناسب است؟ یعنی اگر ماشین شما زانتیا باشد، به چند آمپر باتری نیاز دارید؟ چه نوع باتری مناسب خودور زانتیا است؟

باتری اصلی 74AH
باتری های قابل نصب دیگر 66AH
ولتاژ باطری 12 ولت 12V
قالب باتری قالب L3

زانتیا یک سدان خانوادگی است که نخستین بار در سال 1993 توسط کمپانی سیتروئن معرفی و عرضه شد. تولید این خودرو سیتروئن، تا سال 2002 ادامه پیدا کرد و پس از آن با سیتروئن C5 جایگزین شد. سیتروئن زانتیا به دلیل طراحی جذاب و توانایی‌های فنی بالایی که داشت توانست به سرعت به یکی از خودروهای محبوب بازار اروپا تبدیل شود به طوری که در طول سال‌های تولید، سیتروئن موفق به فروش 1.2 میلیون واحد از آن شد.

اما از آنجا که جای خالی چنین خودرویی در بازار ایران به شدت احساس می‌شد، سایپا تصمیم به تولید آن در کشور گرفت. تولید سیروئن زانتیا از سال 1380 آغاز شد و در سال 1389 خاتمه یافت. زانتیا توانست در بازار ایران، به یک خودرو محبوب تبدیل شود که یکی از مهم‌ترین دلایل آن، موتور قدرتمندی بود که در شتاب و سرعت، حرف‌های زیادی برای گفتن داشت. زانتیا چند ویژگی منحصربه‌فرد داشت که از جمله آنها می‌توانیم به توانایی حرکت بر روی سه چرخ و نیز قابلیت تنظیم ارتفاع اشاره کنیم که از این ویژگی‌ها به عنوان ابزار تبلیغاتی قدرتمندی استفاده می‌شد.

انواع باتری مناسب زانتیا

باطری زانتیا را برحسب نوع آن (اسیدی یا اتمی) و آمپراژ آن دسته بندی می‌کنند. باطری اولیه زانتیا هنگام تحویل خودرو توسط خریدار از نوع ۱۲ولت می‌باشد. ظرفیت این باطری 74 آمپر می‌باشد. البته شما می‌توانید از باتری‌های دیگری نیز برای ماشین خود استفاده کنید. برای زانتیا می توان هم از باتری اسیدی و هم باتری اتمی استفاده کرد.

باطری اسیدی نیاز به چک کردن دوره‌ای دارد. اما دارندگان باطری اتمی نیازی به بررسی دوره‌ای باتری خودرو زانتیا خود نخواهند داشت. بررسی‌ها و تجارب نشان داده که باتری اتمی نسبت به نوع اسیدی آن عمر بیشتری می‌کند.

مشخصات و طول عمر باتری زانتیا

باتری زانتیا در قسمت جلوی ماشین و در داخل کاپوت آن قرار دارد. این باتری در ابعاد 24*17*19 سانتیمتر می‌باشد. بیشترین آمپری که برای باطری در خودرو زانتیا در نظر گرفته می‌شود 74 آمپر است. طول عمر باتری زانتیا تا حد زیادی به نوع آن و کارکرد مصرف کننده بستگی دارد. میزان عمر باتری در اصل به نوع مصرف شما و شرایط اقلیمی منطقه شما بستگی دارد و ممکن است یک باتری یک سال عمر و همان باتری در خودروی دیگر ۳ سال عمر کند. باتری در مناطق گرمسیر و مسیر های پرترافیک زودتر کیفیت خود رااز دست میدهد. بررسی‌های تجربی نشان داده است به طور معمول طول عمر مفید باطری زانتیا حدود ۲ سال است.

اغلب بعد از چند سال کیفیت عملکرد باتری خودرو زانتیا شما کاهش خواهد یافت. به طور مثال شیشه بالابر در زمان خاموش بودن ماشین به درستی عمل نمی‌کند یا کیفیت و قدرت نور چراغ‌های خودرو زانتیا شما کمتر خواهد شد. اگر در زمان استارت زدن، برق پشت آمپر قطع شده و ماشین روشن نمی‌شود، بهتر است هرچه سریع‌تر باتری خودرو خود را عوض کنید.

باتری مناسب زانتیا

باتری مناسب زانتیا برای هر شخص می‌تواند متفاوت باشد. این مورد بستگی به نوع کارکرد و موارد استفاده شما از خودرو دارد. در صورتی‌که از برق خودرو زانتیا خود به طور معمول استفاده می‌کنید این باتری می‌تواند برای شما انتخاب مناسبی باشد. اما مطابق با مطلبی که در ابتدای همین صفحه به ان اشاره شد و مشاهدات تجربی، در صورت استفاده از آپشن‌های خاص در خودرو زانتیا خود که باتری آن را بیش از حد معمول درگیر می‌کند، باید آمپر باتری خود را بالاتر ببرید. به طور معمول باتری 66 و 74 آمپر اتمی می‌تواند برای خودرو زانتیا بسیار مناسب باشد. آمپر بالاتر باعث می‌شود در زمان استفاده بیش از حد معمول، باطری شما آسیب نبیند. عمر بیشتر و کیفیت مناسب مهم‌ترین ویژگی‌های باطری و آمپر اتمی برای خودرو زانتیا می‌باشد. باتری اسیدی به طور تدریجی تخریب می‌شود و باطری اتمی به صورت ناگهانی از کار می‌افتد.

قیمت باتری زانتیا

قیمت باطری زانتیا به عوامل مختلفی بستگی دارد. این موارد باعث شده است که باطری خودرو زانتیا با قیمت‌های متفاوتی در بازار وجود داشته باشد. مالکان خودرو زانتیا در زمان تعویض یا خرید باتری برای خودرو خود با سردرگمی مواجه می‌شوند. یکی از مهم‌ترین مسائلی که مالکان خودرو زانتیا با آن روبه رو هستند تفاوت قیمت باطری‌های مختلف این خودرو است.

امداد باتری کیان ارائه دهنده بهترین باتری ایرانی و اتمی به همراه تاریخ جدید جهت نصب بر روی خودروی زانتیا به صورت شبانه روزی در خدمت شما عزیزان خواهد بود.

نصب و تعویض باتری زانتیا

خرید باتری و نصب آن دو مقوله وابسته به یکدیگر هستند. دارندگان خودرو زانتیا بعد از خرید باتری نیاز به متخصص برق خودرو برای تعویض و نصب آن دارند. اگر شما خرید خود را از امداد باتری کیان انجام دهید از خدمات نصب رایگان آن نیز بهره مند خواهید شد. ضمنا قبل از خرید، متخصص برق خودرو تست سلامت باتری را برای شما انجام خواهد داد. در صورتی که نیاز به تعویض باتری نباشد، این به موضوع به شما اطلاع داده خواهد شد تا از صرف هزینه اضافی برای شما جلوگیری شود.

توجه: در هنگام تعویض باتری، تحویل باتری فرسوده اجباری است. در غیر این صورت مبلغ اضافه ای به ازای هر آمپر اضافه خواهد شد.

کارشناسان فنی امداد باتری کیان در سراسر نقاط تهران (شمال تهران – جنوب تهران – غرب تهران – شرق تهران) آماده خدمات رسانی و تعویض باتری خودروی زانتیا شما بصورت رایگان در محل می باشند.

مزایای نصب باطری توسط امدادباتری کیان:

– نصب باطری اصلی با توجه به استاندارد کارخانه سازنده خودرو: خودروی شما با یک باطری غیر اصلی هم روشن خواهد شد اما کارخانه سازنده، سیستم الکترونیکی خودرو را برای یک باطری با مشخصات و ظرفیت خاص طراحی نموده است. برای آسیب نرسیدن به خودرو ضروری است باطری فابریک خودروی خود را نصب نمایید.

– گارانتی تعویض ۲۴ ساعته در سطح شهر تهران: باطری های نصب شده دارای گارانتی تعویض ۲۴ ساعته در سطح شهر تهران می باشند. در هر نقطه از شهر تهران و در هر ساعت از شبانه روز که به مشکل بر بخورید، در کمتر از ۲ ساعت در محل شما، باطری به صورت رایگان گارانتی و تعویض خواهد شد.

– باطل نشدن گارانتی خودرو: استفاده از باطری غیر فابریک باعث ابطال گارانتی خودروی شما خواهد شد. باطری های عرضه شده توسط امداد باتری دارای استاندارد کارخانه سازنده و مورد تایید نمایندگی های مجاز خودروی شما می باشند.

– خرید باطری با تاریخ تولید جدید و سریال اصلی: عمر مفید یک باطری خودرو به طور متوسط از زمان تولید ۳ سال میباشد. قیمت، عمر و بازدهی یک باطری تولید سالهای گذشته به مراتب کمتر از یک باطری تولید سال جاری می باشد. متاسفانه افرادی سودجو اقدام به واردات و فروش باطری های تاریخ گذشته با سریال تقلبی نموده اند. تمامی باطری های عرضه شده در امداد باتری کیان تولید سال جاری بوده و سال ساخت در کارت گارانتی نیز درج می گردد.

– تعویض توسط افراد متخصّص و دارای دانش فنّی: تعویض توسط افراد فاقد دانش فنی می تواند باعث آسیب جدی به سیستم برقی خودرو گردد. امدادگران امدادباتری کیان همگی دوره های تخصصی برق خودرو را گذرانده اند و با سیستم های برقی و الکترونیک خودروهای داخلی و خارجی آشنایی کامل دارند.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

بین 1 تا 5 ستاره نمره دهید

عضو شوید
آگاه شوید
guest
3 نظرات
قدیمی ترین
جدیدترین بیشترین رای
فید بک نظرسنجی داخل متن
مشاهده تمام نظرات
کرمعلی
کرمعلی
2 سال پیش

عبارت RC به چه معنی است؟

امداد باتری
امداد باتری
در جواب  کرمعلی
2 سال پیش

با سلام
RC مخفف (Reserve Capacity) یکی مشخصه های فنی باطری خودرو است. از دلایل اهمیت این پارامتر اثرات افزایش مقدار بار پارازیتی در حالت کلید خاموش و در مواقع اضطراری است.
اما تعریف RC اینچنین است: مدت زمانی که طول می کشد تا باتری با شارژ کامل در دمای ۲۶٫۷ درجه سانتی گراد و با جریان ۲۵ آمپر ساعت دشارژ شده و مقدار ولتاژ آن کمتر از ۱۰.۵ ولت نشود. هرچه RC عدد بزرگتری باشد به علت وجود صفحات بزرگتر و سرب بیشتر باتری سنگینتر خواهد بود.
به زبان ساده تر هر چه پارامتر مورد بحث افزایش یابد، طول عمر باتری در صورت قطع شدن منبع تغذیه آن (مولد برق) یا روشن ماندن چراغ های خودرو افزایش خواهد یافت. ۱ ساعت و نیم شارژدهی در بین باطری ماشین ها متوسط محسوب می شود و باتری های خوب به راحتی تا بالای ۲ ساعت، انرژی مصرفی را تامین می کنند.
به طور کلی ظرفیت معکوس نسبتی است که بیانگر قدرت راه اندازی موتور توسط باتری در صورت خرابی دینام یا تسمه آن می باشد. هر چه این نسبت زیادتر باشد، مقدار زمان کارکرد خودرو در صورت خرابی دینام بیشتر است.

عطایی
عطایی
2 سال پیش

سلام
خسته نباشید

چندروز پیش ماشینم رو که زانتیاست خاموش کردم و بعد از ده دقیقه روشن کردم. دیدم استارت نزد.

رفتم کاپوت رو زدم بالا دیدم سیم ها دارند دود میکنه.

سیم ها رو تعویض کردم الان استارت میزنم سرباتری داغ داغ میکنه و ماشین استارت میخوره ولی روشن نمیشه.

ممنون میشم راهنمایی کنید علتش چی میتونه باشه؟

3
0
نظر شما برای ما مهم است، لطفا دیدگاه خود را بفرماییدx
پیمایش به بالا
اسکرول به بالا تماس با ما و ثبت سفارش